underbar helg=)

igår bar det av till mina föräldrar=) solen sken och innan klockan 9 hade vi redan 15 grader på skuggsidan!
kom ut till konungshamn och tog en lunch och snackade lite skit.. sen (duktig som man är!) tvättade vi min bil=) sen tog vi en runda ner till sjön, och döm av min förvåning när Nero kliver rakt ner i vattnet för att bada!! denna hund som vi har i två sommrar försökt lura ner i vattnet för att han ska få svalka sig! men som alla vet så har vi en riktig fegis till hund så det har inte blivit mycket till bad.. men igår! jag blev så chockad att jag nästan hoppade i själv! haha denna hund, han är ju speciell..
Sen åt vi unerbart god varmrökt lax med potatis! SVIN GOTT!! ni som känner min far vet att han inte äter varken fisk,kyckling, lök eller stark mat! men detta gick ner.. haha
sen åkte vi hem och bara mööös=) bebisen var nog nöjd oxå med tanke på att h*n sov hela dagen nästa.. vilket h*n tar igen idag! JISSES va det sparkar och har sig!! mysigt men samtidigt läskigt.. det går inte att beskriva känslan av att ha en sparkade bebis i magen!
vilken familjehelg vi kommer ha föresten.. haha det slog mig nu.. en heldag i konungshman igår.. påskmiddag hos Christians föräldrar idag + att hans bror med familj kommer=) (deras son E är jätteglad att jag ska ge honom en kusin! han har redan bestämmt att hans ka heta lillebror.. haha ) sen på söndag ska vi bjuda mina och christians familj på KROPPKAKOR!! MUMS!! ska bli så jäkla gott!!
Nej nu ska jag ta och baka lite=) ska testa att göra cheescakemuffins=)
puss och hej!

det har inte blivit rutin i mitt uppdaterande!

gud va tiden går fort! vi går idag in i vecka 24! jisses!
i söndags åkte vi och köpte en vagn.. hittade en på blocket som var inköpt december 2010, med en hård liggdel som köptes januari 2011. Hon som sålde den hade börjat springa och därför köpt en vagn emd bara tre hjul så u sålde hon denna för 3000! och det var  ju bara att slå till! svinfin! ser helt oanvänd ut, det enda osm syns är att däcken är "slitna"
sen idag var vi hos barnmorskan=) så nu har även Christian fårr höra hjärtljuden=) de låg på 145 slag/min.. efter det åkte vi faktiskt och köpte en barnstol, eller babyskydd som det så fint heter=) fastnade för en grön.. och den var 100 kr billigare än de andra för det var en utgående färg=) sweet för oss!  =)
Annars rullar dagarna på som vanligt.. jag känner mig mer och mer osmidig.. och har kommit fam till att det är taskigt att fråga en gravid kvinna om det bara är en bebis! haha

ångest

igår ringde jag mitt kära ABB och tackade nej till sommarjobb.. känns skitsurt men jag tror det kommer bli svårt att ta sig upp och ner i en truck i sommar ;) hade nog behövt en truck som lyfter upp mig i min truck till slut! haha
så det ska bli intressant och se vad man ska göra i sommar.. vikariat blir det nog inge tal om.. samtidigt så hade det varit skönt att ha ett "sommarlov" fast man vill ju väldigt gärna ha pengar att leva för med.. men men det löser sig säkert!
vill även till ULLARED typ NU!! men är rädd att jag kommer att handla alldeles för mycket ;) men det hade varit så kul att åka dit och bara gå runt och njuta.. haha
Bebisen har varit rätt lugnt nu ett tar par dagar, dock är h*n vaken på nätterna!!! är uppe en gång i timmen för jag är så kissnödig att jag tror jag dör.. masar mig upp ur sängen, försöker kliva över en sovade Nero (Vilket inte är det lättaste då han har en förmåga att lägga sig på väldigt dumma platser!) kommer till toan och kissar typ 3 droppar.. lägger mig igen och blir kissnödig igen!!! blir tokig!
Vi har föresten redan hittat en vagn=) en begagnad som de köpte i december 10, började användas januari 11 och säljer nu (galningen har börjat springa så hon hade köpt en löparvagn! som sagt GALNING =)).. så vi måste slå till=) sen känns det kopnstigt att köpa något sådant redan men ett sånt här tillfälle lär vi inte få igen..

fått sparken

hihi igår när vi skulle lägga oss så var det väldig rörelse i magen! tror att bebisen gjorde volter=) och när C skulle lägga sig så sa jag åt honom att känna på magen, och då fick han känna en liten spark=) han blev så glad.. hihi jag med för den delen.. dock fortsatte bebisen emd sitt gympapass hela natten så jag har vaknat en gång i timmen, super kissnödig och fick även svårt att somna om.. så dagen har inte varit kul alls, trött som ett svin har jag varit!

RSS 2.0