sliten!!

ja det kan man säga att jag är!! igår fick vi för oss att gå till vetrinären när Nero skulle få sin vaccination.. en nätt promenad på typ 40 min! det var lite jobbigt men det funkade.. sen skulle vi gå hem till C's föräldrar som bor typ 15 min från veterinären.. JAG HÖLL PÅ ATT DÖ!!! kändes som en evighet innan vi kom fram, fingrarna var som korvar.. varpå jag säger; vilken tur att inte mina fötter är svullna iaf!
C svarar med att: älskling.. kolla på dina fötter..
och döm om min förvåning när jag ser att mina fötter är på väg att jäsa ut ur mina foppa.. hahha men det kändes inget.. =)
sen fick svärfar offra sig på att köra oss hem, jag och Nero hade avlidigt annars!!
så jag kan tillägga att jag är rätt mör i hela kroppen idag!
En annan märklig sak som hände igår var att jag inte kunde somna! jag som sover så fort jag ser en kudde kunde inte somna!! gick upp för att kolla lite på TV.. då funkar inte boxen!! sitter en stund och lyssnar på regnet innan jag kryper ner i sängen igen.. vrider och vänder mig ett tag sen ger jag upp,, ut till soffan igen.. lyckas få igång boxen och slökollar lite på olika serier.. känner mig riktigt trött så jga kryper ner i sängen för tredje gången, kollar på klockan och den står på 01:40!!! jisses jag som brukar somna vid 10 om kvällarna.. så nu sitter jag här helt omänskligt trött!! men snart så får man väl gå och lägga sig=)
bebisen växer för övrigt, känner mig så stor att det inte finns ord att beskriva mig ;)

eventuellt sista dagen

idag har jag eventuellt jobbat min sista dag för denna sommaren.. ska ringa FK i morgon och förhoppningsvis får jag svar på om jag blivit beviljad graviditetspenning eller ej..
de sista dagarna har varit VARMA!! i helgen började jag även samla på mig vätska på fötterna känns lite som fotbollar.. men men=) hihi läste en artikel om de 5 bästa sakerna med att vara gravid på sommaren och fastnade för nummer 5 : du kan stå som en glad flodhäst i vattenbrynet och svalka dig hela dagarna=) haha så underbart! så denna sommaren kommer jag stå i vattenbrynet som en glad flodhäst ;)

RSS 2.0